Dash Berlin's 'Go It Alone' video in 2 weken meer dan half miljoen views

28-04-2012 @ 17:44

De Nederlandse producer/DJ Dash Berlin, die binnen drie jaar een Top 10 positie in de toonaangevende DJ Mag Top 100 heeft weten te bemachtigen, heeft 27 april zijn tweede artiestenalbum uitgebracht. Dash Berlin’s ‘#musicislife’ album staat klaar om de wereld te veroveren. Dash Berlin presenteert met de opvolger van debuutalbum ‘The New Daylight’ één van de meest lang verwachte releases van de award-winnende muzieklabel Armada Music. De videoclip van de meest recente single van het album, ‘Go It Alone’ ft. Sarah Howells, heeft inmiddels meer dan een half miljoen views op YouTube.

De release van zijn debuutalbum ‘The New Daylight’ maakte van Dash Berlin één van de snelst groeiende artiesten in de huidige dance scene. Met tracks als ‘Waiting’(dat bovendien een IDMA voor ‘Best Hi-NRG Track’ won), ‘Till The Sky Falls Down’ en ‘Man On The Run’, won de Nederlander al snel het grote publiek voor hem. De videoclips van tracks als ‘Waiting’, ‘Better Half of Me’ en ‘Disarm Yourself’ ontvingen miljoenen views en representeren daarmee enkele van Armada Music’s meest bekeken video’s op het YouTube kanaal. Ondanks dat hij inmiddels tot de Top 10 van meest populaire DJ’s behoord, is frontman en DJ Jeff Sutorius nog altijd een nuchter en toegankelijk persoon, die leeft voor de muziek. Fans en critici prijzen hem om zijn aanstekelijke enthousiasme en de positieve energie die hij tijdens zijn optredens uitstraalt.

Met zijn gloednieuwe ‘#musicislife’ album, genoemd naar één van de populairste Twitter hash tags, trapt Dash Berlin ook meteen een #musicislife wereldtour af. De langverwachte opvolger bevat de bekende hits als ‘Disarm Yourself’, met de Australische zangeres Emma Hewitt, ’Better Half of Me’ en ‘World Falls Apart’, het duo dat samen met top vocalist Jonathan Mendelsohn tot stand kwam, de magische team-up met superster ATB, ‘Apollo Road’ en verder samenwerkingen met artiesten als Shogun, Kate Walsh, Shanokee, Chris Madin, Hoyaa en Sarah Howells.

#musicislife’ is nu verkrijgbaar (downloadlink album).
Check www.armadamusic.com
album trailer