Armin van Buuren staat Nederlands elftal bij tijdens EK voetbal

09-05-2012 @ 20:36

De nieuwe track van Armin van Buuren, ‘We Are Here To Make Some Noise’, is het officiële strijdlied in de EK campagne van Radio 538. De single wordt uitgebracht via Armada Music.

Het is niet de eerste keer dat de Nederlandse DJ/producer een thema nummer voor de voetbalwereld maakt. In 2007 was zijn track ‘Rush Hour’ het officiële thema song voor het UEFA Europees kampioenschap onder de 21. In 2010 draaide de DJ tijdens de huldiging van het Nederlands elftal voor een uitgelaten publiek op het Museumplein in Amsterdam, waar hij niet alleen de 200.000 man publiek aan het dansen kreeg, maar ook het gehele oranje elftal.

Armin van Buuren: ”Het is en blijft bijzonder om te zien wat muziek met mensen doet. Eén van de spelers van het Nederlands elftal heeft me ooit eens gezegd dat hij zichzelf op de wedstrijd focust door muziek te luisteren. ‘We Are Here To Make Some Noise’ is wellicht niet zo trancy als mensen van me gewend zijn, maar ook dit is een muzikale kant van mij. Ik hoop dat de energie van deze track aanstekelijk werkt, zowel voor de spelers als het publiek.

We Are Here To Make Some Noise’ is een track met een energiek en speels karakter en zal daarmee zeker een positieve wending aan de Europese Kampioenschappen geven.

YT: http://youtu.be/

downloadlink single