Album van Yes-R : Fashion

29-08-2012 @ 22:19

Op 16 jarige leeftijd begon Yes-R met rappen, en in 2005 brak hij echt door toen hij samen met zijn neef Ali-B de track ‘Leipe Mocro Flavour’ uitbracht, die een #2 positie haalde in de Top40. Nu is de 26 jarige rapper volwassen geworden en dat is te horen op zijn nieuwe album ‘Fashion’. Het album is live ingespeeld, wat ervoor zorgt dat het toegankelijker is voor de doelgroep.

Op het album staan gastbijdragen van o.a. Angela Groothuizen, Ruth Jacott, Brace en Rolf Sanchez. Eerdere singles die verschene en ook op dit album staan, zijn de top 10 hit ‘Heimwee’ die hij samen met Angela Groothuizen heeft opgenomen in het succesvolle tv programma Studio 9 en hitsingle ‘Als er geen morgen was’ die titelsong was van de succesvolle Nederlandse bioscoop film Zombibi. Eind augustus/begin september verschijnt de derde single.

De bekendheid van Yes-R is enorm toegenomen sinds zijn optreden aan het populaire TV programma ‘De beste zangers van Nederland’. Tevens zal hij vanaf september te zien zijn in de TV programma’s ‘De zomer voorbij’ van Jan Smit, ‘Wie is de reisleider’ en in een nieuw SBS programma. Bovendien zal hij maar liefst 5 keer gastoptreden op de uitverkochte Ahoy concerten van 15 jaar Jan Smit.

YES-R - FASHION
Release: 14-09-2012

label: cloud9music (distr. heartselling)

https://twitter.com/Yes_Rtwit

http://www.yes-r.nl/