Gers Pardoel en 40up op Symphonica in Rosso

13-09-2012 @ 07:41

Gers Pardoel heeft in RTL Boulevard bekendgemaakt dat hij gastartiest is van Doe Maar tijdens hun Symphonica in Rosso concerten. Gers Pardoel: “Ik ben al heel lang een bewonderaar van Doe Maar en denk dat ik letterlijk al hun nummers ken. Het was al tof om met hen de single ‘Liever dan Lief’ te maken, maar nog toffer dat ze me hebben gevraagd mee te doen met de vier Symphonica in Rosso concerten! Ik kan niet wachten om in het GelreDome te staan met hen”.

Voorafgaand aan Doe Maar zorgen 40up DJs/VJs Harry de Winter en Alex van Oostrom voor een passende opmaat aan de Symphonica concerten. Daarmee is het programma compleet, Gers Pardoel is de laatste gastartiest die aangekondigd wordt. Eerder werden al Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst) als gastartiest aangekondigd. Voor de concerten zijn al ruim 115.000 kaarten verkocht en nog slechts enkele kaarten beschikbaar.

Deze week verschijnt de single “Liever dan Lief” van Doe Maar met Gers Pardoel. Dit nummer is afkomstig van de “Versies / Limmen Tapes” EP die 14 september verschijnt en is tevens titelsong van de film “Alles is familie”.

SYMPHONICA IN ROSSO
Symphonica in Rosso staat bekend als het meest prestigieuze en kwalitatieve muziekspektakel van Nederland. De eerste zes edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal ruim 850.000 bezoekers verdeeld over 27 uitverkochte GelreDome concerten. De combinatie van spetterende optredens van de grootste artiesten, een gigantisch podium, de speciale licht- en geluidstechnieken, indrukwekkende visuals en het in het rood geklede publiek zorgen er ieder jaar voor dat Symphonica in Rosso een overweldigend spektakel is. Symphonica in Rosso is een naar wereldwijde maatstaven gigantische productie. Zo werken meer dan 600 mensen mee aan de spectaculaire show.

SYMPHONICA IN ROSSO 2012
DOE MAAR
Met gasten: Gers Pardoel, Frank Boeijen, Het Goede Doel, Erik Mesie (Toontje Lager) en Nol Havens (VOF De Kunst)
support: 40up DJs/VJs

Zaterdag 13 oktober 2012
Woensdag 17 oktober 2012
Vrijdag 19 oktober 2012
Zaterdag 20 oktober 2012
GelreDome – Arnhem
Entree: € 35, € 44, € 53 en € 62 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur