Nieuwe single van Johan Heuser

14-10-2012 @ 22:19

Louter lovende reacties ontvangt Johan Heuser voor de release van zijn nieuwe single ‘Waar moet ik heen zonder jou’! De opvolger van de single ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ die in april 2012 uitkwam.  ‘Waar moet ik heen zonder jou is de tweede release uitgebracht via Twilight Entertainment.

‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ is met 35.000 views op Youtube, veel airplay bij diverse radiostations kijkt volkszanger Johan Heuser tevreden terug op zijn vorige single. Naast dit alles ontving Johan ook nog eens complimenten van Fred, de zoon van Tante Leen. Deze legende uit de Jordaan en de enige Nederlandse zangeres met een standbeeld, bracht het lied in 1955 uit.

Johan Heuser; geboren in 1977 in Geldermalsen, debuteerte in het jaar 2000 met de single ‘Waar ik ga en sta’. Zijn samenwerking met Corry Konings, een droom die uitkwam voor Johan, leverde singlehits op voor ‘Een zomer met jou’, ‘De zon’ en de ‘Hup hup song’! Van hem verschenen de albums ‘Ik ben een dromer’ en ‘Hoe zal het morgen zijn’, daarnaast verschenen er singles waaronder; ‘Seconden lijken uren’, ‘Het is een feest om hier te zijn’ en ‘Witte rozen bloeien’.

De nieuwe single ‘Waar moet ik heen zonder jou’ is een sfeervolle meezinger afkomstig uit de studio van Manfred Jongenelis. Een typisch Johan Heuser-nummer, die met zijn warme timbre zorgt voor het juiste sfeer bij de teksten. Voor de bijbehorende videoclip reisde Johan naar de Wilhelminaberg af in het Limburgse Landgraaf. Het team beklom daar meermalen de langste trappen van ons land om fraaie beelden te kunnen schieten.

klik hier voor de videoclip

http://johanheuser.nl

downloadlink single