Armin van Buuren herovert nummer 1 in DJ Mag Top 100 poll 2012

20-10-2012 @ 13:50

voor de historische vijfde keer #1 DJ

19 Oktober, tijdens de DJ Mag Award show in Amsterdam, ontving Armin van Buuren de award voor de #1 DJ in the toonaangevende DJ Mag Top 100 poll. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de poll dat een DJ terug keert op de eerste plek. De Nederlandse DJ, die voor een historische vijfde keer de leiding neemt in de populariteitspoll, kondigde deze week ook de eerste data en locaties van zijn A State of Trance 600 wereldtour aan. In april en maart 2013 zullen ASOT 600 shows plaatsvinden in steden als Beiroet, Kuala Lumpur en Den Bosch. Meer steden zullen binnenkort worden aangekondigd. 

Dit is de vijfde keer dat de Nederlandse DJ tot meest populaire DJ ter wereld is gekozen en de allereerste keer in de geschiedenis van de dancescene dat een DJ de eerste plek zo vaak innam. Armin heroverde de positie van David Guetta, die vorig jaar de #1 titel mocht dragen.

Armin:”Voor mij draait dance muziek volledig om het delen. Ik deel graag mijn passie voor de muziek en om dan zoveel erkenning van de fans terug te krijgen is echt fantastisch. Dankjewel zeggen is niet genoeg. Ik ben volledig overrompeld. Ik wil deze award opdragen aan mijn familie en fans. Zonder jullie zou ik nergens zijn.

www.astateoftrance.com

www.arminvanbuuren.com.