Debuutalbum Danny Zuijderwijk

28-10-2012 @ 21:06

Toen Danny Zuijderwijk als jochie van 6 jaar met zijn microfoon voor de TV stond, om zijn favoriete liedjes mee te zingen, kon hij nooit weten waar dit toe zou leiden. Maar toen hij een paar jaar later op het podium stond voor een schoolfeest wist hij één ding zeker: Entertainen is zijn lust en zijn leven! Gedreven door zijn liefde voor Nederlandse muziek begon hij op zijn zestiende met het organiseren van Hollandse avonden. Hij raakte geïnspireerd door de artiesten die daar kwamen en kreeg de smaak voor het zingen goed te pakken. Binnen no-time kende hij een groot repertoire uit zijn hoofd, en na de nodige zanglessen waagde hij zich steeds vaker als artiest op het podium. Na het winnen van een talentenjacht van “artiestenreizen.com” nam hij in november 2010 zijn eerste single “Onderweg naar de zon” op bij Kees Tel. De single werd uitgereikt door Willem Barth. De media en de fans reageerden enthousiast, en pikten zijn debuut goed op.

In maart 2011 gaat Danny een samenwerking aan met het productieteam van SBV Music. De single “Het is voorbij” staat bol van de Spaanse klanken, en brengt de fans een zomerlang in een feeststemming. En in 2012 krijgt dit een vervolg: Danny komt met zijn debuutalbum, dat speciaal voor hem is geschreven door Rowin Schumm, Tjaart Venema en Ricardo Schuengel. Op het album spelen topmuzikanten mee, die ook hun steentje bijdroegen aan albums van André Hazes, Frans Duijts en Guus Meeuwis. In juli 2012 verschijnt de single “Het kan maar zo!”. De single wordt enthousiast ontvangen.

Het debuutalbum "Volg je hart!" is sinds 19 oktober uit en is sfeervol gearrangeerd met een mengeling van mediterrane, Nederlandse en Gipsy-klanken.

DANNY ZUIJDERWIJK - VOLG JE HART!
release: 19-10-2012

label: sbv (distr. heartselling)

http://www.dannyzuijderwijk.nl/

"Volg je hart" op YouTube

https://twitter.com/DZuijderwijk

downloadlink album

downloadlink single "Volg je hart"