Angela Groothuizen lanceert single Project Hyplified ft Sway, Bollebof, Tur-G

04-12-2012 @ 22:51

Angela Groothuizen heeft op haar eigen muzieklabel AGP Records de nieuwe single van Project Hyplified featuring Sway, Bollebof en tur-G gelanceerd.

De single is de titelsong van de nieuwe familiefilm "De groeten van Mike" die vanaf 12 december in de Nederlandse bioscopen te zien is.

De song is getiteld "Zal er voor je zijn" en is een combinatie van rap, zang en up-tempo. De track is geproduceerd door de vier producers van Project Hyplified in samenwerking met Nico Brandsen en Angela Groothuizen.

Project Hyplified produceerde o.a. tracks voor Yes R, Bollebof, Ali B, Darryl, Gio en Keizer.

De mooie stemmen in het refrein zijn van Sway, de drie jonge dames Aïcha, Janice en Saja. Sway en Angela kennen elkaar van X Factor 2011, waarbij Angela hun coach was en zij het tot de zesde liveshow hebben volgehouden. Nu treden Angela en Sway vaak samen op.

De twee rappers Tur-G en Bollebof zijn ook zeker geen onbekenden.Tur-G is nog maar 10 jaar maar is al serieus bezig met zijn rapcarrière. Hij heeft verschillende nummers gemaakt met zijn broer, rapper Meo-D. Ook heeft hij dit jaar het nummer ‘Nanana’ opgenomen met Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival 2011. 

Bollebof kan zingen, rappen en acteren. Hij kan over keiharde hiphop- en clubbeats rappen. In de maand juni heeft Bollebof zijn EP genaamd, ‘Airline Bof’, gereleased. Bollebof heeft support acts gedaan voor internationale artiesten als Bow Wow en Trey SongZ. Hyplified en Bollebof hebben al eerder samengewerkt.

De videoclip van "Zal er voor je zijn" is geregisseerd door Tessa Schram, dochter van filmproducent Dave Schram en filmregisseur Maria Peters. Dit duo heeft ook Pietje Bell en Kruimeltje geproduceerd.

Clip YouTube

Downloadlink

http://blog.hyplified.com/

https://twitter.com/Hyplified