Miss Kittin komt met nieuw album

18-12-2012 @ 12:23

De Franse Techno DJ Miss Kittin zal op op 22 maart 2013 haar derde album uitbrengen. Het dubbelalbum is getiteld 'Calling From The Stars' . Voorafgaand aan deze release komt de koningin van de Techno met de EP 'Life Is My Teacher', deze EP is op o.a. haar website te downloaden.

De gelijknamige eerste single 'Life Is My Teacher' bevat alle Miss Kittin elementen die haar populair hebben gemaakt binnen de elektronische muziek; eenvoudig met toch suggestieve teksten op een techno beat met een vleugje elektro. Maar ook toont het een nieuwe kant van de raadselachtige Techno DJ. Ze is niet bang om haar innerlijke emoties en overtuigingen te onthullen. 'Life Is My Teacher' is hiermee de perfecte primeur van wat we kunnen verwachten op de eerste schijf van het dubbelalbum 'Calling From The Stars'. De single is gratis te downloaden op de website van Miss Kittin: www.misskittin.com

De EP 'Life Is My Teacher' bestaat uit nog 3 exclusieve nummers bovenop de gelijknamige single. De nieuwe nummers 'I.L.A.N.E.N.O.' en 'Tamarin Bay' zijn namelijk ook op deze EP te horen. Deze twee nummers zijn een voorproefje op de tweede schijf van het aankomende dubbelalbum, die geïnspireerd zijn op het '90s techno geluid. Op de EP staat ook een remix van 'Life Is My Teacher' van het Spaanse hit duo Borderline.

www.misskittin.com.

http://www.facebook.com/misskittin