Introducing: Angelica

20-12-2012 @ 20:45

Album release: : “Some beautiful songs from 50shades of Grey, performed by Angelica with love”

Na het cadeau krijgen van de Fifty Shades trilogie boeken, raakte zangeres Angelica dusdanig geïnspireerd dat ze de herkenning en besef van haar eigen schaduwen ten aanzien van het leven, wilde vertalen en dan vooral met muziek. Het was haar droom om een album te maken met eigen werk met de liedjes uit de boeken. Dit wilde ze heel graag opnemen in de sfeer van warmte, liefde, en verlangen. Het is haar manier om haar emotie te kunnen uiten, haar gevoelens te verwerken en te laten zien dat doorzettingsvermogen en positieve energie loont!

Onzekerheden opzij zetten en je droom naleven. Dat heeft ze gedaan en heeft haar gebracht bij de producer die in haar geloofde en haar gevoel heeft omarmd met het maken van dit album.

Vanaf zaterdag 22 december zal het album exclusief verkrijgbaar zijn in alle Free Record Shops die haar ter ondersteuning een prominente plek op de toonbank heeft aangeboden.

De single “We Always Come Back” is gekozen omdat dit liedje al 20 jaar een bijzondere plek in haar leven heeft. De primeur van de single is op Radio 2 bij Daniël Dekker op vrijdag 21 December in het programma “De Gouden Uren

downloadlink album

Voor meer informatie en management, email : directie@nlfactor.nl