Nieuwe single voor Henk Bernard

27-01-2013 @ 21:15

In Zuid-Nederland is Henk Bernard inmiddels een bekende naam. Met het tekenen van een contract bij NRGY music in 2011 is voor de zanger de basis gelegd voor een nationale doorbraak.
In 2009 bracht Henk zijn eerste album 'Geniet' uit, waarvan de singles 'Wat is voor mij een dag' en 'Soms is het moeilijk' afkomstig zijn.

Zijn populariteit is het laatste jaar enorm gestegen en Henk Bernard kwam in de zomer van 2011 met zijn tweede album 'Gewoon echt'. Binnen twee weken bereikte het album de 12e positie in de Album Top 100. Van het album wisten 3 singles de Nederlandstalige Top 20 te halen: 'Een ster zal schijnen over jou',  'Jij voelt aan als goud', 'Tranen zijn niet alleen om te huilen'.

Dit gaat nooit voorbij’ is de nieuwe single van Henk Bernard. Het is de eerste single van het eind mei te verschijnen nieuwe album. Op dit moment is Henk een van de meest geboekte artiesten, vooral onder de grote rivieren. In de samenwerking met NRGY Music hoopt Henk met zijn nieuwe single en daarna het album ook de rest van Nederland definitief te gaan veroveren.

http://www.henkbernard.nl/

https://twitter.com/HenkBernard

http://www.youtube.com/