Lowlands 2013 uitverkocht

02-02-2013 @ 14:00

Lowlands 2013 was in luttele minuten uitverkocht. Op 2 februari om 10.00u startte de voorverkoop en net als in 2012 was de verkoop van de kaartjes in no time gedaan.  

In de zwarthandel worden nog kaarten aangeboden, maar trap hier niet in: net als eerdere jaren worden kaarten uit de zwarthandel zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. Laat tickets van ticketbureaus als Viagogo, Seatwave en Onlineticketshop dus lekker links liggen. Trap ook niet in de aanbiedingen van het twitteraccount @concerten en ben voorzichtig op Marktplaats en eBay. Ook hier zijn zwarthandelaren actief en wordt op andere manieren gefraudeerd.

De ongeldig gemaakte tickets komen later dit jaar voor de normale prijs weer voor de reguliere verkoop beschikbaar. Ruim voordat het zover is, lees je dat hier op de site of in de nieuwsbrief.

Camper Camping tickets zijn vanaf 4 februari weer los verkrijgbaar, ze zijn nu tijdelijk offline gehaald om verwarring te voorkomen.

Meer informatie over zwarthandel lees je op weetwaarjekoopt.nl

De eerste namen voor Lowlands zijn onlangs ook bekendgemaakt, dit zijn: Slayer, Alabama Shakes, Disclosure (live), Bullet for my Valentine, Moderat, NJO Reich Ensemble, The Lumineers, Poliça, The Menzingers

bron: http://lowlands.nl/nieuws/