Jolanda Zoomer single: Kom in de tent

04-02-2013 @ 14:25

Jolanda Zoomer is te omschrijven als een vrolijke, humoristische, goedlachse zangeres. Met een dijk van een stem, waardoor iedereen zijn oren spitst als ze gaat zingen. Ze is een prettige verschijning, een warme persoonlijkheid met een vlotte, gezellige babbel.

Al op jonge leeftijd is ze bezig met een carriere als zangeres. Vanaf haar 15e jaar is ze te zien en te horen in een aantal solo projecten in de musicalwereld. Vanaf haar 18e tot haar 24e jaar heeft ze veel werk in het buitenland en is een graag geziene zangeres. In 2004 krijgt Jolanda Zoomer landelijke bekendheid door het TROS TV-programma 'Een ster in 40 dagen'.

Regelmatig verschijnen singles van Jolanda. In 2010 is Jolanda succesvol met de singles 'Ik wil zo graag altijd', 'Weer in de wolken' en tussendoor wordt gewerkt aan de opnamen van een album.
Juni 2011 volgt het album 'Verliefd Voor Altijd', met de singles 'Dans nog een keer met mij', 'Ik ben gelukkig zonder jou' (de hit van Conny Vandenbos).
Augustus 2012 volgt de single "Spring" en januari 2013 de release van de single 'Kom in de tent' een nummer dat voor Jolanda al jarenlang een hit is tijdens live optredens en nu als single zeker een grote hit kan gaan worden.

http://www.jolandazoomer.nl/

https://twitter.com/JolandaZoomer

downloadlink single 'Kom in de tent'