Eerste namen Vestrock Junior 2013 bekend

22-02-2013 @ 17:09

Op vrijdag 31 mei 2013 zal VESTROCK JUNIOR, een festivaldag speciaal voor kinderen, voor de tweede maal plaatsvinden. De eerste editie in 2012 was een geweldig succes, en net als in 2012 zal er naast muziek ook weer veel te beleven zijn op de festivalweide. VESTROCK JUNIOR wordt een unieke en onvergetelijke belevenis voor kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s). Het programma start om 14.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

EERSTE NAMEN VESTROCK JUNIOR 2013
Op de affiche van de allereerste VESTROCK JUNIOR schitteren in ieder geval:

GERS PARDOEL: De monsterhit Ik Neem Je Mee stond maanden in de top van alle hitlijsten van de lage landen en de single Bagagedrager was een waardige opvolger, die de Nijmeegse rapper een definitieve plaats in de Nederlandse popmuziek verschaft. Nadat hij 3FM Awards en een Edison won, stond hij ook nog eens op de main stage van festivals als Paaspop en Pinkpop. En op verzoek van heel veel kinderen dit jaar op VESTROCK JUNIOR!

RALF MACKENBACH won met het nummer Click Clack in 2010 het Junior Songfestival, en stond met het nummer in Nederland en België wekenlang in de top 10 van de hitlijsten. Met zijn single Doe de Smoove ontketende hij zelfs een ware dansrage, waarmee hij een Guinness World Record vestigde. Op 31 mei is het feest!

SKATE STUNTSHOW: De allerbeste skaters van Nederland komen op 31 mei naar VESTROCK JUNIOR om te laten zien wat je allemaal op een grote halfpipe kunt doen. Centraal op het festival terrein staat de monster halfpipe, zodat iedereen kan genieten van hun 180's, 360's, backflips en salto's in combinatie met hun vette beats.

LISA, AMY & SHELLEY: Sinds hun deelname aan het Junior Songfestival in 2007 staan Lisa, Amy & Shelley steevast in de kids top 20. Op het podium brengen de zussen een geweldige show met hits als Coole Kikker en Magie.

www.vestrock.nl

KAARTVERKOOP
De ticketverkoop voor VESTROCK JUNIOR start op 1 maart 2013.
Een ticket voor VESTROCK JUNIOR gaat € 12,50 kosten in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa (beschikbaarheid onder voorbehoud).
VESTROCK JUNIOR is een festival voor kinderen en daarom worden er geen alcoholische dranken geschonken.