Nickelback optreden in Ziggo Dome

11-03-2013 @ 21:48

Nadat de show van Nickelback afgelopen september in de Heineken Music Hall direct uitverkocht, is nu buurman Ziggo Dome aan de beurt. Op maandag 18 november 2013 staan Chad Kroeger (zang), Mike Kroeger (bas), Ryan Peake (gitaar) en Daniel Adair (drums) op de planken van deze Amsterdamse popzaal.

Na de uitverkochte tournee van de band in 2012 langs de Europese arena’s om hun goedscorende album Here and Now te promoten, blijkt de aanhoudende roep om een terugkeer van de band nu te worden beantwoord. ‘We waren stomverbaasd door het grote aantal mensen dat naar ons kwam kijken,’ aldus voorman Chad Kroeger. ‘Er waren zoveel fans die geen kaartje konden krijgen vorig jaar, dat we geweldig veel vragen kregen of we terugkwam. En daarbij vinden we het geweldig om in Europa te spelen!’

Hun allergrootste hits, waaronder How You Remind Me, Photograph, Burn It To The Ground en Rockstar, zullen zeker op het programma staan, met nieuwere toppers in de hitlijsten, zoals When We Stand Together, Bottoms Up, Lullaby en Trying Not To Love You. Daarmee wordt het een evenement dat je niet wilt missen, met hits uit tien jaar rockgeschiedenis, kortom: een Nickelback show waar je bij móet zijn. Daarbij heeft deze band, die zo keihard rockt, en bovendien op de hele wereld op de radio wordt gedraaid/op vele radio’s in de wereld jingles verzorgt, een topreputatie als het gaat om een feestje te maken van elk concert.

In hun lange carrière heeft de band vijf Grammy nominaties ontvangen, drie A American Music Awards en 12 Juno Awards. Verder werden ze door Billboard in 2009 uitgeroepen tot Band van het Decennium in 2009. Met albums en singles die vele malen platina in heel Europa en vijftig miljoen verkochte albums wereldwijd, is het niet vreemd waarom fans meer willen horen van het viertal uit Canada.

NICKELBACK & support act - The Hits Tour

Maandag 18 november 2013
Ziggo Dome, Amsterdam
Entree: € 49,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

http://www.nickelback.com/

https://twitter.com/nickelback