Ruben Nicolai regelt optreden op Paaspop voor Golden Oldies

25-03-2013 @ 20:53

Er is geen kaart meer te krijgen voor het concert van de Golden Oldies in Koninklijk Theater Carré op 7 april. Maar de festivalgangers van Paaspop hebben geluk. Op de vrijdag voor het Paasweekend shinen onze 70-plussers tussen Will & The People, Skunk Anansie, Racoon en De Kraaien op dit Schijndelse festival. De Golden Oldies zijn al maandenlang aan het repeteren en zullen tijdens Paaspop een voorproefje geven van hun slotconcert in Carré. Deze generale repetitie in de Theatertent neemt het koor erg serieus. Presentator Ruben Nicolai: ‘ Carré komt nu heel dichtbij en deze generale op Paaspop is natuurlijk te gek. Het repertoire zit er gelukkig bijna helemaal in! Staan we dan, tussen al die grote namen!BNN’s Golden Oldies is elke zaterdag om 21:45 uur te zien bij BNN op 1.

In de aflevering van 23 maart wat te zien hoe de 93ste verjaardag van die hard Jopie werd gevierd! En Ruben Nicolai heeft de koorleden kennis laten maken met het echte rock & roll leven... hij nam ze allemaal mee naar een rockconcert van Status Quo. Daar gingen de Golden Oldies, oud of niet, volledig uit hun bol! Voor de meet & greet die ze hadden met de bandleden van Status Quo, repeteerden de koorleden 'Roll Over Lay Down'.  

In Golden Oldies stelt presentator Ruben Nicolai een koor van 30 bejaarde Hagenezen samen om toe te werken naar een knallend concert in Carré. Niks geraniums, deze koorleden blazen met hun rockmuziek alles en iedereen van het podium. Ze duiken voor meer dan 100% in dit voor hun misschien wel laatste grote avontuur. Maar dit alles niet zonder slag of stoot. Zijn deze 70-plus rockers bereid om het voor hen vreemde repertoire uit te voeren en zijn ze fysiek in staat alle repetities en optredens vol te houden? Aan Ruben zal het niet liggen. Hij gaat voor zijn koorleden door het vuur en start met het strikken van dirigent Robin Brock en een jonge ambitieuze rockband voor de muzikale begeleiding.

Golden Oldies is in opdracht van BNN geproduceerd door Blazhoffski. Voor meer informatie kijk op de Golden Oldies Facebook.

@omroepBNN op Twitter