Ferry Corsten start Full On 2013 World Tour succesvol in Jakarta

14-04-2013 @ 19:09

De wereldwijd gelauwerde DJ en producer in elektronische dansmuziek Ferry Corsten, al meer dan 21 jaar actief en gerespecteerd, opende zijn FULL ON 2013 seizoen op spectaculaire wijze met een succesvolle kick off in Jakarta (Indonesië) op 5 april. Een teken dat er bijzondere dingen staan te gebeuren met het vooruitstrevende “back-to-back” concept met artiesten uit verschillende muziekgenres. Met het heersen over één continent wordt geen genoegen genomen dus heeft Ferry Corsten, samen met zijn persoonlijk uitgekozen team van muzikale collega’s, de ambitie om de wereld in te pakken met de FULL ON 2013 World Tour.

Met grote namen uit de EDM scene zoals onder andere ATB, Bassjackers, Tritonal en Cosmic Gate zal Ferry Corsten in mei de FULL ON tour in de Verenigde Staten aanvangen. Op 11 mei opent Corsten de tour in Amerika in de EchoStage in Washington DC met Tritonal en Bassjackers, waar deze splinternieuwe show Corsten’s triomfantelijke terugkeer zal zijn in deze locatie met een vers keurkorps van top artiesten. Andere artiesten die op de diverse FULL ON shows hun kunsten gaan vertonen zijn de aanstormende talenten W&W, samen met onder andere Ronski Speed, Solarstone, Shogun, Orjan Nilssen, John O’Callaghan, Sied van Riel, Aly & Fila en Rudee.

Op 17 mei brengt Ferry Corsten FULL ON naar de Exchange nachtclub in Los Angeles en deze keer zal niemand minder dan Bassjackers & Audien het Ferry Corsten team assisteren met de slag tegen de middelmaat. De hedendaagse muziekfans zijn kritischer dan ooit en nemen geen genoegen met minder dan een adembenemende show; de lat ligt hoog. Alleen het allerbeste is nog goed genoeg in de live entertainmentindustrie en de spectaculaire FULL ON show zal zich dan ook onderscheiden van de rest om de trouwe schare van fans niet te kort te doen.

Op 19 mei zal het FULL ON circus neerstrijken in het Kool Haus in Toronto (Canada) waar de grondtroepen voor deze show bestaan uit Tritonal en Bassjackers. Elke support act op de FULL ON shows zijn nauwkeurig gekozen door Corsten en afgestemd op de stad en de locatie waar de show gegeven zal worden. Uiteraard staat Ferry Corsten zelf ook in het middelpunt op elke individuele show.

In juli zal FULL ON acte de préséance geven op één van de beste festivals wereldwijd, Tomorrowland in België, waar FULL ON op hun eigen FULL ON stage de internationale fans een onvergetelijke show zullen bezorgen. Hierna zal FULL ON in totaal tien shows programmeren op Ibiza, de zomerse speeltuin van Europese, maar ook steeds meer Amerikaanse muziekliefhebbers die op zoek zijn de naar de minder commerciële en serieuzere kant van elektronische dansmuziek.

FULL ON is zeker geen standaard dance evenement. De FULL ON show biedt een overweldigende belevenis dankzij de unieke combinatie van house, trance en electro, de spetterende visuals en de dynamiek van de altijd verassende back-to-back sets. FULL ON is in 2007 van start gegaan in Ahoy’ Rotterdam en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevend concept. De show heeft inmiddels een keur aan grote steden aangedaan, waar de locaties steevast uitverkocht waren en waar artiesten als Sander van Doorn, Fedde Le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike, Chicane, Mat Zo, Michael Woods en vele andere te bewonderen waren. Meer FULL ON 2013 data zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

www.fullon.info

www.ferrycorsten.com