Nieuwe hit voor Jelle B: Mooi

10-06-2013 @ 13:14

Na zijn debuutsingle "Vriendinnen" in 2010,  die 6 weken genoteerd stond in de Nederlandstalige Top 20, overigens een vertaling van de hit van de Belgische zanger Ferre Grignard: Ring, ring I've got to sing' uit 1966, had Jelle B. een grote hit met de single "De Pionier" en ook zijn derde single "Vandaag" stond wekenlang in de hitlijsten genoteerd, en maar liefst 11 weken in de Sterren.NL Top 20. Alle drie singles zijn terug te vinden op zijn debuutalbum: TIJDLOOS dat in 2012 verscheen.
Zoals zijn bio aangeeft: Jelle B is de spontane jongen uit het noorden van Nederland (Dokkum) die gewapend met alleen zijn gitaar iedere zaal op zijn kop weet te zetten! Zijn carrière als zanger/gitarist begon op het toeristische eiland Ameland waar in één zomer de basis werd gelegd voor vele succesvolle optredens.

Begin juni is de vierde single van Jelle B. uitgebracht: "Mooi". Het is een een vrolijk, luchtig nummer dat ongetwijfeld een grote zomerhit kan worden. De trombone staat centraal in de opname en het thema van de tekst is een 'vlucht' uit het dagelijkse, jachtige leven. Zonder telefoon, internet en mail. Check de videoclip maar eens.

https://www.facebook.com/JelleBBB
https://twitter.com/Jelle_B
downloadlink single 'Mooi'

Jelle B: 'Mooi'

release 3-6-2013

label: berk music