10 jaar Housequake: het feest bereikt haar climax

14-08-2013 @ 17:47

Housequake bestaat deze zomer 10 jaar. Het duo Roog & Erick E is het afgelopen decennium een begrip geworden, en dat wordt deze maanden uitbundig gevierd met een fraaie ereronde langs talloze Nederlandse festivals. In augustus en september staan de laatste climaxen gepland, maak je klaar voor een dikke klap op de vuurpijl!

Laat het maar aan de Housequake boys over om hun verjaardag goed te vieren. Niet alleen wordt er sinds juni al flink getoerd, er wordt ook gewerkt aan een serie bijzondere singles en remixen die de hele zomer lang voor én door Roog & Erick E worden uitgebracht.

Ditmaal hebben de heren zelf een geweldige track in elkaar gedraaid. Zie het als een cadeautje aan iedereen die 10 jaar lang Housequake heeft gesteund, deze uiterst catchy mashup van "Time To Feel Good" van Three 'N One met Pressure van Stephan Luke. Check én download 'm gratis via de soundcloud-pagina van Housequake!

Meer optredens
Ondertussen draait het verjaardagsfeest onverminderd door. Afgelopen maand maakte het dynamische duo nog indruk op het Zomerkriebels Festival in Utrecht, nu staat er nog een tweetal spannende optredens te wachten om de boel geweldig af te sluiten. Te beginnen op zaterdag 17 augustus tijdens het festival Castle Of Love in Kerkrade, waar de ‘Housequakers’ een dik audiovisueel feestje gaan bouwen.

En dan volgt de kroon op deze verjaardagstour, het Summerlake Festival in Woerden, zaterdag 21 september. Een feestje dat niet alleen de zomer afsluit, maar ook 10 jaar Housequake van een passend slot zal voorzien -laat het maar aan Roog & Erick E over om hier een kei-en keihard einde aan te breien.

Want ze hebben er zin in. Een zomer lang je verjaardag vieren, het past bij de energie die Housequake nu al tien jaar weet te over te brengen op hun publiek. En dat die energie er nog altijd is zal het festivalpubliek gaan merken deze laatste zomergigs.

Hier nog even de laatste data op een rij:

17-8 Castle Of Love - Kerkrade
21-9 Summerlake Festival - Woerden

www.housequake.nl

www.facebook.com/housequakeofficial
www.twitter.com/HousequakeCrew
www.youtube.com/housequakevideos
www.soundcloud.com/housequakerecordings