Nicky Romero ontvangt de sterren tijdens ADE

29-08-2013 @ 09:16

Onlangs werd bekend dat Nicky Romero het ADE dit jaar zal openen met een grootse Protocol Recordings label night. En jawel, Neerlands nieuwste dj-held houdt woord; op woensdag 16 oktober ontvangt hij namelijk een heus sterren ensemble, met ondermeer Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlbäck, Don Diablo en Martin Garrix. Kortom, een waanzinnige vuurdoop van ADE 2013, verspreid over twee zalen in de Melkweg.

Het past ook aardig in de zegetocht die Nicky Romero dit jaar heeft gemaakt. Van zijn UK #1 hit 'I Could Be The One' met Avicii, begin 2013, stootte hij moeiteloos verder door in de Champion's League van de hedendaagse EDM. Talloze festivals maakten kennis met het fenomeen uit Veenendaal, van Ultra Music en Electric Daisy naar doldwaze dansvloeren op Ibiza, waar Romero vaste gast was op David Guetta's clubavond, en hoogwaardige Europese festivals als XO Live en Tomorrowland. En deze week is Nicky's nieuwe track 'Legacy' ook nog eens Dance Smash op Radio 538.

Met zijn label Protocol Recordings gaat het eveneens crescendo. Een logisch vervolg is daarom deze label night op het ADE, 's werelds meest gerenommeerde gathering van de dancescene.

Op de eerste ADE-avond, woensdag 16 oktober, ontvangt Romero daarom een indrukwekkende lijst DJ's. Verspreid over beide zalen van de Melkweg staan er stuk voor stuk artiesten die dit jaar grenzeloos furore hebben gemaakt. Zo is het Vlaamse duo Dimitri Vegas & Like Mike één van de headliners, een duo dat met een vlijmscherpe electrosound de EDM flink naar hun hand heeft weten te zetten. Dat geldt ook voor John Dahlbäck, de Zweedse held van het electrofront, op het moment zijn beste jaren als dj belevend.

Uit eigen land staat misschien wel Nederlands meest onnavolgbare, maar minstens zo geniale dj op het podium: Don Diablo. Onlangs nog een aardige hit scorend met Kelis, gaat 'onze Don' nog altijd hard, logisch dat hij deze avond niet ontbreekt. En dan is er ook nog dé aanstormende held van het moment, Martin Garrix. Deze jongeling zorgt nu al voor waanzinnige reacties bij zowel publiek als de grootste DJ's, die maar geen genoeg krijgen van zijn Europese Top 10 hit 'Animals'. Een degelijke line-up dus voor de grote zaal van de Melkweg, gehost door Protocol Recordings, die uiteraard wordt gecompleteerd met een dubbeldikke set van Nicky Romero himself.

Er is echter ook een tweede zaal actief. In deze Protocol Radio area staan meerdere DJ's op het program die het afgelopen jaar zijn opgepikt in Romero's radioshow en/of op zijn label. De sterren van de toekomst, kun je ze gerust noemen, artiesten als Vicetone, Cash Cash, TV Noise, Nilson, Vince Moogin en John Christian hebben het namelijk allemaal in zich om tot grote hoogte in de EDM te gaan komen -check this area!

Nuff said, er staat een mooi feestje gepland. Nicky Romero zal zijn meest glorieuze jaar als dj onderstrepen met een waanzinnige show en vele dj-vrienden uit binnen- en buitenland. Naast genoemde DJ's staan er bovendien ook een aantal Mystery Guests gepland deze avond, dat zouden zomaar een paar bijzondere artiesten kunnen zijn. Jawel, ADE is aan!

Alle info op een rij:
Protocol Recordings label night
Woensdag 16 oktober 2013
Melkweg - Amsterdam
Tickets: 17,- (Alle early bird tickets zijn reeds uitverkocht!)

Area1: The MAX (23.00 - 05.00 uur)
PROTOCOL RECORDINGS:
NICKY ROMERO
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE (BE)
JOHN DHALBACK (SE)
DON DIABLO
MARTIN GARRIX
VICETONE
+ SPECIAL MYSTERY GUESTS

Area 2 Oude Zaal (0.00 - 04.30 uur)
PROTOCOL RADIO:
VICETONE
CASH CASH (US)
TV NOISE
NILSON
VINCE MOOGIN
JOHN CHRISTIAN

Protocol Recordings label night op Facebook!

https://www.facebook.com/protocolrecordings