Bob Vos en Robby Langendorff starten Cornelis Music

15-09-2013 @ 17:42

Onder de naam Cornelis Music continueren Bob Vos en Robby Langendorff de muziekactiviteiten die tot voor kort onder de vlag van CNR Entertainment plaatsvonden.

Met ingang van 1 oktober 2013 zijn beide heren als zelfstandige muziekondernemers actief met de labels CNR Music en Red Line. Met het recente besluit van eigenaar Cees Wessels om niet langer actief te investeren in het ontwikkelen van muziekcarrières, komt een einde aan de bestaande activiteiten van CNR Entertainment op het gebied van nieuw repertoire. Wat resteert is de backcatalogus en de licentieovereenkomsten met de tot voor kort bij CNR Entertainment werkzame Bob Vos en Robby Langendorff, die daarmee in staat worden gesteld om hun eigen muziekonderneming te starten.

De bestaande CNR-structuur vormt daarbij mede de basis waarop beiden op 1 oktober officieel van start gaan. Cees Wessels: “Bob en Robby hebben een enorm netwerk en een goede naam in de muziekindustrie opgebouwd. Vandaar dat ik hun initiatief van harte toejuich en de artiesten van CNR graag aan hen wil toevertrouwen.”

Toen Cees aankondigde te stoppen met het actief investeren in de ontwikkeling van nieuwe muziekprojecten, hebben Robby en ik aangegeven geïnteresseerd te zijn om een aantal actieve projecten voort te zetten of over te nemen”, licht Bob Vos toe. “We kunnen niet alles uit de oude CNR-stal overnemen en natuurlijk kiezen de artiesten zelf met wie ze verder willen. We hebben inmiddels nagenoeg alle CNR-artiesten gesproken en met een aantal voeren we nog gesprekken. Feit is dat we op 1 oktober officieel van start gaan met een aantal artiesten in het volkse genre op het label CNR Music en een aantal popacts op het Red Line-label. Daarnaast gaan we op licentiebasis ook met een aantal internationale acts aan de slag.”

In het vakblad Entertainment Business 09, die 13 september is verschenen, gaan Vos en Langendorff uitgebreider in op hun plannen.

bron: robby langendorff/entertainment business

https://www.facebook.com/robby.langendorff 

https://www.facebook.com/bob.vos.50