EARTH Water in actie bij Amsterdam Dance Event

15-10-2013 @ 22:07

Tijdens het Amsterdam Dance Event (16 t/m 20 oktober) vraagt het watermerk EARTH Water aandacht voor wereldwijd schoon drinkwater met de ‘rider actie’. Zij werken hierbij nauw samen met artiesten en DJ’s.

EARTH Water investeert haar netto winst in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is.

De ‘rider-actie’ (een rider is een backstage wensenlijst voor artiesten en DJ’s bij hun optredens) moet ervoor gaan zorgen dat EARTH Water voortaan op elke rider staat.

De Strengholt Music Group wil dit jaar haar deelname aan het Amsterdam Dance Event aangrijpen om zich sterk te maken voor dit sympathieke initiatief en zal daarom voorafgaand aan het evenement al haar DJ’s benaderen en vragen om aan deze ‘rider-actie’ mee te doen.

Strengholt is naast de oudste muziekuitgever in de Benelux namelijk één van de grootste uitgevers van dance in Europa. Bekende namen die de actie al hebben omarmd zijn o.a. Lucky Charmes, DJ Roog, Michel de Hey, Irwan, Lady Bee, RiskSoundSystem en Chef’ Special.

Over EARTH Water

EARTH Water helpt wereldwijd mensen aan schoon drinkwater in de gebieden waar dit het hardst nodig is. In de afgelopen zes jaar is er bijna € 500.000 geïnvesteerd in deze projecten door de verkoop van EARTH Water. Inmiddels zijn de producten van EARTH Concepts in meer dan tien landen verkrijgbaar. De projecten zijn zichtbaar via de stichting Akvo. Ook wordt EARTH Water ondersteund door UNESCO-IHE.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.earthwater.nl

Over Strengholt

Opgericht in 1928 als uitgeverij van boeken en tijdschriften, groeide Strengholt BV in de loop der jaren uit tot een internationale media- en entertainmentonderneming met diverse Europese vestigingen. De kernactiviteiten zijn de exploitatie van muziekrechten, de nationale en internationale administratie van copyrights, het uitgeven en de distributie van (blad)muziek in binnen- en buitenland, de productie, distributie en marketing van beeld- en geluidsdragers, het uitgeven van boeken, magazines en specials en het ontwikkelen en realiseren van content en mediaprojecten.

Meer informatie is te vinden op www.strengholt.nl.