Mick Harren presenteert nieuw album

11-11-2013 @ 20:37

75 Jaar geleden zette Willy Alberti zijn 1ste stappen op het podium van het Asta theater, het huidige Rozentheater op de Rozengracht 117 te Amsterdam. Daarom wilde volkszanger Mick Harren juist hier zijn 1e live optreden geven met liedjes van zijn nieuwe album “Mick Harren zingt Willy Alberti”. Onder toeziend oog van Willeke Alberti en Tonny Alberti zong hij live met band een aantal nummers van zijn nieuwe album.

Mick Harren en zijn team hebben ruim een jaar gewerkt aan het nieuwe album. 14 Tijdloze nummers van Willy Alberti werden zorgvuldig uitgekozen en zijn bijna 30 jaar na dato, met nieuwe arrangementen op CD gezet. Ook zijn er 2 videoclips gemaakt, met nooit eerder vertoonde privéopnamen van Willy Alberti waarin opnamen van Mick zijn toegevoegd.

De clips zijn speciaal gemaakt voor de twee duetten die op het album staan : “Glimlach van een kind” en “O, mooie Westertoren” deze zijn als bonustracks op DVD toegevoegd.

Velen zullen versteld staan hoe Mick Harren de liedjes recht uit zijn hart zingt, zoals alleen een echte Jordanees dat kan. Uiteraard met behoud van de authentieke klanken, maar met zijn eigen stemgeluid, zonder Willy Alberti te willen imiteren. Het live orkest o.l.v. André Vrolijk, bestaande uit accordeon, piano, drums en (bas)gitaar brengt de sfeer van die gouwe ouwe tijd weer even terug.

De release van het album van Mick Harren zingt Willy Alberti is 15 november.

Label: cornelis music

http://mickharren.nl/

downloadlink single 'De glimlach van een kind'