3FM Serious Talent op Noorderslag

22-11-2013 @ 12:25

3FM heeft de laatste act van het 3FM Serious Talent stage op Noorderslag bekendgemaakt. Het showcasefestival vindt op zaterdag 18 januari 2014 in Groningen plaats.

De zes 3FM Serious Talent acts die op Noorderslag spelen zijn: JeBroer, Jett Rebel, Michael Prins, Taymir, Town of Saints en When We Are Wild.

Over 3FM Serious Talent
3FM Serious Talent is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. Beginnende bands en artiesten kunnen demo's uploaden naar www.serioustalent.nl. De publieke popzender kiest veelbelovende acts, die naast airplay op 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Caro Emerald, Go Back To The Zoo, Laura Jansen, Gers Pardoel, Miss Montreal, Rigby, Handsome Poets, Kensington en Mister & Mississippi.

Over Eurosonic Noorderslag
Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek. Voor veel acts was het een belangrijke stap in hun internationale doorbraak. Tijdens Eurosonic Noorderslag vindt overdag een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent tijdens twee showcasefestivals, Eurosonic en Noorderslag, de kans om zich te presenteren aan muziekliefhebbers en professionals. Eurosonic is springplank voor de meest actuele en veelbelovende Europese (en Nederlandse) acts, die van 15 tot en met 17 januari 2014 in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad optreden. Noorderslag is de graadmeter voor Nederlandse muziek en vindt plaats op zaterdag 18 januari 2014 in De Oosterpoort in Groningen.

Eurosonic Noorderslag is verantwoordelijk voor het kickstarten van de carrières artiesten zoals Ásgeir, James Blake, Jake Bugg, Bastille, Ben L’Oncle Soul, Caro Emerald, Chvrches, C2C, De Staat, Ewert and the Two Dragons, James Vincent McMorrow, Kodaline, Lykke Li, Agnes Obel, Rudimental, Selah Sue, Triggerfinger en The XX.

Kaartverkoop Eurosonic Noorderslag
Festivaltickets zijn vanaf morgen, zaterdag 23 november, om 10.00 uur verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl, en in Groningen bij de kassa van De Oosterpoort en Plato Groningen.
De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten. Er worden maximaal 4 kaarten per persoon per transactie verkocht. Kaarten voor de conferentie zijn te verkrijgen via www.eurosonic-noorderslag.nl.

Er zijn verschillende soorten festivaltickets verkrijgbaar:

Eurosonic (donderdag 16 en vrijdag 17 januari in de Groningse binnenstad): € 70,-Noorderslag (zaterdag 18 januari in De Oosterpoort): € 70,-Passepartout voor Eurosonic en Noorderslag (woendag 15 t/m zaterdag 18 januari): € 135,-Een apart kaartje voor Eurosonic op woensdag 15 januari: € 15,-

Informatie over Eurosonic Noorderslag, de geboekte acts en kaartverkoop is te vinden op:
www.eurosonic-noorderslag.nl.