Mega Piraten Festijn in Gelredome 14 december uitverkocht

14-12-2013 @ 14:24

Alle kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat zaterdag 14 december plaatsvindt in het GelreDome zijn uitverkocht. De organisatie toont zich bij monde van Eddie Mensink verheugd. “De afgelopen vier edities waren ook bijna allemaal uitverkocht. Toch houd je er telkens weer rekening mee dat het ook een keer wat minder kan zijn. Ons publiek voelt de crisis immers ook. Maar dit uitverkocht huis sterkt ons in onze gedachte dat we juist in deze tijd iets broodnodigs bieden: ouderwetse gezelligheid en verbroedering.”

Met deze stadioneditie van het festival sluit het MPF traditiegetrouw het seizoen af. Het eerste lustrum wordt op bijzondere wijze gevierd. Het Mega Piraten Festijn laat zien de vleugels uit te hebben geslagen. Voor het eerst zijn in het GelreDome ook ninetiesacts van de partij: Vengaboys en 2 Brothers on the 4th Floor. De eerdere vier edities van het MPF in het GelreDome waren enorme successen. Alle keren was het stadion bijna of helemaal uitverkocht. “De publieksreactie was telkens uitzinnig”, stelt Eddie. “We omschrijven het MPF al jaren als ‘Het grootste meezingfestijn van Nederland’, maar met het MPF in het GelreDome hebben we een nieuwe standaard gezet. Nog nooit klonk het Nederlandstalige lied uit zoveel kelen tegelijk!

Het MPF in het GelreDome vormt ook dit jaar weer de finale van de grote MPF-tournee, die dit jaar zeven haltes telde. “Het is de bedoeling om samen met alle liefhebbers van het Nederlandstalige lied een grandioos feest te vieren”, vertelt Eddie. “Een locatie als het GelreDome geeft ons bovendien alle ruimte voor een zeer uitgebreide podiumproductie. We gaan er echt weer een feest voor het oog van maken.

Voor meer informatie zie www.megapiratenfestijn.nl

Op het programma staan optredens van Milan Milano, Winnie, Peter Beense, Tim en Monique, Edwin van Hoevelaak, Xander de Buisonjé, Romeo’s, Jan Keizer & Anny Schilder, Frank van Etten, Wolter Kroes, Rein Mercha, Glennis Grace, Koos Alberts, Vinzzent, 2 Brothers on the 4th Floor, Vengaboys, Thomas Berge, Sieneke, Gino, Helemaal Hollands, Frans Duijts, Marianne Weber & Willem Barth, Ancora, Jannes, Ronnie Ruysdael & Rinus, Lee Towers, Gebroeders Ko, Django Wagner, 3JS en Jan Smit.

Tijden: De deuren gaan open om 18.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur.