Korn voor concert naar Klokgebouw Eindhoven

15-01-2014 @ 20:32

Op zondag 4 mei is het de karakteristieke, alternatieve metal sound van KoRn wat de klok slaat in het Eindhovense Klokgebouw. Het Californische KoRn zal er dan optreden in het kader van de 'The Paradigm Shift Tour'. 

Na zeven jaar en met de terugkeer van Brian 'Head' Welch aan de line-up is de oorspronkelijke 'KoRn De-tuned Dual Guitar Attack' terug en dat mogen we weten ook, zowel live als op CD en digitaal.

"Their happy reunion with founding guitarist Brian Head Welch has led to their best album in a decade", zo schreef het Amerikaanse Revolver afgelopen oktober na het verschijnen van KoRn's nieuwste album 'The Paradigm Shift'.

Ook de review van Artist Direct liegt er niet om: "The Paradigm Shift will be remembered as KoRn's best album since 'Follow The Leader' (1998) and thé rockrecord of 2013. It's their time again."

Met de unieke combinatie van metal, rock, hiphop en electro liep KoRn in de jaren '90 voorop. Hits als 'Freak on a Leash', 'Falling Away >From Me' en ook 'Twisted Transistor' gooiden hoge ogen. Wereldwijd zijn er van KoRn ruim 35 miljoen albums over de toonbank gegaan. Ook heeft de band twee Grammy Awards in de wacht gesleept en voor ontelbaar veel uitverkochte zalen gestaan. In Nederland hebben diverse festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Sonisphere en Fields of Rock alsook redelijk wat zalen reeds de eer gehad om KoRn te mogen verwelkomen. Nu is het de beurt aan het Eindhovense Klokgebouw, alwaar Jonathan Davis, Reginald 'Fieldy' Arvizu, James 'Munky' Shaffer, Brian 'Head' Welch en Ray Luzier op zondag 4 mei zullen bewijzen dat het lange wachten op de originele bandbezetting niet voor niets is geweest.

KORN - The Paradigm Shift Tour

Zondag 4 mei 2014
Klokgebouw, Eindhoven
Entree: € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: tba

http://www.korn.com/

https://twitter.com/Korn

downloadlink album 'The Paradigm Shift'