Hitproducer Junxterjack gaat verder als Born Loud

21-01-2014 @ 21:41

Junxterjack is niet meer. De succesvolle producer van hits als 'Make Some Noise' en 'Let's Get This Party Started' werkt tegenwoordig onder de naam Born Loud. Met deze nieuwe stap in zijn carrière zullen er ook meteen een paar veelbelovende releases de wereld in worden geslingerd, te beginnen met de nu al beruchte track 'Check This Out'. Gemaakt met het beroemde Belgische dance-duo Dimitri Vegas & Like Mike .

Born Loud betekent een gloednieuw avontuur voor Jaquelino (Jack) Vasconcelos, die als DJ/producer al jarenlang furore heeft gemaakt in de nationale en internationale dancescene, nu is de tijd rijp om zijn Junxterjack-alias achter zich te laten en aan een vers hoofdstuk te beginnen.

Vanaf begin dit jaar verschijnen er meerdere tracks van Born Loud, zoals het genoemde 'Check This Out', een ongekende klapper. De track opende onlangs nog de radioshow van #1 DJ Hardwell en dook vervolgens op tijdens verschillende dj-sets. Een sterk debuut dus, van Born Loud, die ook de rest van het jaar nog aardig wat muzikale golven zal gaan maken.

Hiervoor heeft hij getekend bij een kersvers management, ontstaan uit een samenwerking tussen Bespoke (o.a. The Opposites) en Protocol Management (o.a. Nicky Romero). Binnenkort trekt Jack onder zijn nieuwe alias het land door om alle nieuwe tracks te laten horen. 

www.facebook.com/bornloudofficial
www.twitter.com/bornloud_
www.soundcloud.com/bornloudofficial
www.born-loud.com