Stromae na Pinkpop in november naar Ziggo Dome

05-02-2014 @ 23:49

Op donderdag 20 november geeft Stromae een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. 

De clubtour in december en januari was uitverkocht, zijn concert in de Heineken Music Hall verkocht in no-time uit en sinds vorige week staat zijn album ‘Racine Carrée’ voor het eerst op de eerste plaats in de Album Top 100. De Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter is still going strong.

Stromae (een anagram van Maestro) scoorde in 2010 in meer dan 50 landen al een enorme hit met ‘Alors On Danse’. In de zomer van van 2013 was het de aanstekelijke zomerhit ‘Papaoutai’ welke overal te horen was. Stromae bracht in december nog een bezoek aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request en zijn chanson ‘Formidable’ is nog steeds immens populair. Stromae wordt onder meer door de impact van dit nummer gezien als een moderne Jacques Brel.

In de afgelopen maanden is de Franstalige Stromae uitgegroeid tot een waar fenomeen. Zijn album heeft in Nederland de gouden status bereikt en met zijn combinatie van indrukwekkende teksten en dansbare, hitgevoelige producties raakt hij een snaar bij een groot publiek.

Stromae treedt dit jaar ook op tijdens Pinkpop.

Stromae

Donderdag 20 november 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uurKaartverkoop start aanstaande vrijdag 7 februari om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).

www.stromae.net

https://twitter.com/Stromae