Maak Le Boys droom waar in Gambia

23-04-2014 @ 09:44

In mei reist Le Boy naar Gambia om hun eerste clip te schieten en een korte documentaire over dromen en kansen. Dit kunnen we alleen met jou steun!

Le Boy is een project van Max Koedijk (22) en Nathan de Haas (23) waarmee ze aan de wereld willen bewijzen dat iedereen, welke droom dan ook kan realiseren in zes maanden tijd.

Nathan: "Zelf doen we dit door het verwezenlijken van onze eigen droom. Max staat dit jaar met zijn muziek op de grootste festivals van Nederland en ik ga het hele project managen als een baas. We hebben een toffe introductiefilm gemaakt waar alles duidelijk wordt uitgelegd! deze vind je hier ".

"In dit gedeelte van het project gaan we een videoclip schieten in een land waar kansen en dromen heel anders worden beleefd dat in Nederland. We schieten deze video tegelijkertijd met een documentaire in Gambia. Door de videoclip daar te schieten willen we laten zien dat dromen grenzeloos zijn en in de documentaire zullen we verder ingaan op hoe mensen, die vanuit geboorte in een vaak minder fortuinlijke positie zijn dan de gemiddelde Nederlander, omgaan met het realiseren van hun dromen. We hopen Nederlanders hiermee in te laten zien hoeveel kansen wij eigenlijk onbenut laten in het bereiken van onze doelen".

"We hebben geen plan B, maar ervoor gekozen om deze energie te gebruiken om plan A te laten slagen. Het hele project draait om geloven in jezelf. Daarom wachten we de inzameling niet af, maar hebben we van al ons laatste geld alvast de tickets naar Gambia gekocht. We gaan sowieso! twee jongens. 21 dagen. Let's go!"

Het project wordt bijgehouden door middel van interviews, muziek, filmpjes, foto's en verslagen. Het hele avontuur is te volgen op www.facebook.com/DJleboymusic

bron: http://www.voordekunst.nl/