Introducing: Jacky

27-04-2014 @ 22:27

25 april jl. is de nieuwe single van Jacky "A Real Fine Place To Star" uitgebracht. Onder haar eigen naam Jacqueline van der Griend was zij de opvolgster van Ilse DeLange als leadzangeres in Nederlands #1 countryband Cash On Delivery en als deelneemster aan het TV programma The Voice Of Holland.

Als Jacky heeft zij inmiddels echter ook een flinke schare fans verzameld dankzij haar debuutalbum Living In A Lovesong, dat najaar 2013 verscheen en waarvan de titelsong "I Don’t Want To" op single verscheen.

Jacky’s debuutalbum is uitgebracht op het Vosound Records label van Jan Smit bij wie zij de afgelopen maanden als ‘very special guest’ optrad tijdens diens theatertour.

A Real Fine Place To Start zullen de meeste countryliefhebbers wel kennen in een versie van de Amerikaanse zangeres Sarah Evans. Toen Jacky haar dit nummer hoorde vertolken tijdens een optreden in Nashville, wist ze meteen dat ze dit ooit in een eigen versie wilde opnemen. Dat is dus gelukt en met succes, want al vanaf de release van het album is dit bij veel fans het favoriete nummer van haar album.

www.jackymusic.com

Clip