Danny Terp van Cooldown Cafe brengt solosingle uit

11-05-2014 @ 21:55

Na een super drukke periode en vele optredens met onder andere Cooldown Café, besluit Danny Terp dat het weer tijd is om ook zijn solocarrière verder uit te bouwen en gaat een samenwerking aan met componist/producer Jeroen Dirksen. Danny heeft de wens om vanaf het begin betrokken te zijn bij dit project en samen met Jeroen produceert hij “Stapelgek op jou”. De tekst van deze frisse, vrolijke, zomerse single met “bubbling” invloeden, schrijft hij samen met zijn oom J.T. Dam

De 29-jarige Aalsmeerder is allang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Janssen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. In 2011 neemt Danny contact op met Bert Schenau van Feestartiesten.nl die een plan voor Danny bedenkt. Er worden liedjes geschreven door Jeroen Dirksen (schrijver en producer van vele Nederlandse en Duitse artiesten) en dat resulteert in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê”. Al deze singles zijn redelijk succesvol.
In 2013 doet Danny mee aan de audities van het TV programma “Bloed Zweet en Tranen” bij SBS6 en krijgt van de jury lovende woorden, maar redt het niet tot de finale. Ook sluit hij zich aan bij het succesvolle Cool Down Cafe waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Apres Ski Act”. De meest recente release is “Blonde Heidi” een frisse hedendaagse feestversie van Avicii “Wake me up”.

downloadlink single 'Stapelgek op jou'

http://www.dannymusic.nl/danny.php

https://www.facebook.com/danny.terp.3