Nieuwe single Wouter Vink

19-05-2014 @ 10:53

De nieuwe single "Dat ik van je hou" van Wouter Vink is onderdeel van het project "Hemelsbreed met Wouter Vink".

"Hemelsbreed met Wouter Vink" bestaat uit 4 afleveringen waarin Wouter gevolgd wordt in zijn muzikale reis door Nederland. Hij komt op plekken die veel voor hem betekenen en in elke stad waar Wouter komt, geeft hij een straatoptreden weg. Gedurende de afleveringen leer je Wouter steeds beter kennen.

Het Nederlandse publiek leert Wouter Vink kennen als hij in 2011 deelneemt aan The Voice of Holland. Binnen het team van VanVelzen ontpopt de sympathieke aardrijkskundeleraar zich tot een rasechte artiest en weet hij in de liveshows de harten te stelen. Hij weet het publiek aan zich te binden met het zingen van nummers als 'I still haven’t found' van U2 en ‘Heaven’ van Bryan Adams. Sindsdien is hij druk bezig met het schrijven en maken van zijn eigen muziek.
Zijn eerste single ‘Alles’ komt uit in juli 2012. In december 2013 brengt hij, in samenwerking met Ouders van Nu en 3FM Serious Request een slaapliedje uit. Hij schrijft het nummer speciaal voor zijn dochter die in januari 2013 is geboren.

https://www.facebook.com/woutervink

https://www.youtube.com/watch?v=zQfsMpymI-k