Exclusieve show van The Jacksons op 30 juli in Paradiso

04-06-2014 @ 16:18

Op woensdag 30 juli geven Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson een concert in Paradiso. The Jacksons hadden talloze R&B, soul, funk en disco-hits tussen 1964 tot 1990. Vooral in de jaren '70 en '80 waren de broers dé toonbepalende act in de popmuziek.  

Op dansvloerhits als ‘I Want You Back’, ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’ dansen miljoenen mensen, al decennialang. De familie Jackson was de eerste familie die samen optrad en tot op de dag van vandaag zijn the Jacksons de beroemdste familie ter wereld. Na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om samen op tournee te gaan als eerbetoon aan hun broer. In 2012 zagen Amerika en Canada de broers samen op het podium, met The Jacksons Unity Tour. In Europa traden ze op tijdens Night of the Proms en in de Heineken Music Hall (voorjaar 2013) en werden ze bejubeld door de pers. The Jacksons knallen”, “Jacksons stelen de show” enThe Jacksons zorgen voor daverende apotheose”.

Woensdag 30 juli
THE JACKSONS

Paradiso – Amsterdam
Entree: € 50,- (excl. servicekosten + lidmaatschap)
Kaartverkoop start op zaterdag 7 juni om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

www.thejacksons.com