Debuutsingle van Margretha van de Laar: Het kleine geluk

25-08-2014 @ 09:57

Het kleine geluk” is de titel van de eerste single van Margretha van de Laar. Deze sportieve Brabantse, heeft haar sporen zeker verdient in de muziekindustrie. Niet direct als zangeres, maar ze geniet internationale bekendheid als Latin Dance Choreografe. In 2012 is ze Europees kampioen geworden en nog steeds behoort zij tot de top van beste choreografen ter wereld in deze populaire discipline. Daarnaast is Margretha zeer bekend als trainer en coach voor vele BN-ers (en niet BN-ers) om hun lichaam en geest weer in conditie te krijgen.

Ze doet dit vanuit haar eigen ervaring en motivatie, maar is uiteraard wel gediplomeerd. Margretha heeft in haar dynamische leven al heel wat gevechten moeten leveren, o.a. een levensbedreigende ziekte en een groot overgewicht. Maar na het overwinnen van haar ziekte is ze de strijd aangegaan tegen de kilo’s. Margretha is toen maar liefs 50 kilo afgevallen en door haar dagelijkse trainingen blijft ze op haar streefgewicht. Juist deze ervaringen gebruikt ze om anderen te motiveren en te overtuigen vanuit eigen kracht, gezond en op gewicht te kunnen leven.

Het kleine geluk is ook vanuit haar eigen kracht ontstaan: “Het geluk ligt vaak voor je, alleen je moet het wel oprapen en dat ziet niet iedereen”. Juist vanuit die optiek heeft Margretha een aantal vrienden benaderd om met haar een geweldige single te maken.

Robin van Beek (o.a. zangcoach Voice Of Holland) en Tjeerd van Zanen (producer van diverse internationale hits) zijn samen met Margretha aan de slag gegaan om dit prachtige lied te creëren. Met haar management United Personalities is gezocht naar het juiste label om mee samen te werken, dat is TamTam Music geworden.

single: Het kleine geluk

release: 20-08-2014

label: TamTam music

videoclip single

http://www.margrethavandelaar.nl/

https://www.facebook.com/pages/Margretha-van-de-Laar/

downloadlink single