Single van Yosee krijgt veel support

15-09-2014 @ 12:27

De uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee staat momenteel met haar nieuwe single  “Amore mio” flink in de belangstelling. Met de support van TV Oranje en Radio NL die afgelopen week de single tot hun schijf van de week (Oranje Kroon en Hollandse Nieuwe) bombardeerden is aan belangstelling niet te klagen.

De tekst van “Amore Mio” is geschreven door Casper Janssen (beter bekend als zanger Dennis Jones), en voor de productie tekende topproducer Kees Tel.

Yosee maakte 7 jaar geleden haar debuut als zangeres en is inmiddels veelgevraagd in het land met een goed gevulde agenda. Ze was succesvol met singles als “Ik zie weer pretjes in je ogen”, “1000 Dromen ver”, “Het voelt zo goed aan” en “De zon zal voor jou weer schijnen gaan”. In 2013 verscheen haar debuutalbum “Voor een leven lang” waarvoor Peter Koelewijn enkele liedjes schreef en hij samen met Mario Veltman het album produceerde.

De verwachtingen rondom de nieuwe single “Amore Mio” zijn hooggespannen. Op 18 september zal Yosee “Amore Mio” vertolken tijdens BumaNL in ‘s Hertogenbosch.

http://www.yosee.nl/