Nederlandse DJ's op postzegels van PostNL

01-10-2014 @ 18:42

Nederland is al jarenlang toonaangevend op het gebied van dancemuziek. Reden voor PostNL om vijf Nederlandse dancehelden af te beelden op een postzegel. Het gaat om Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto. Zij staan vanaf 1 oktober in aansprekende en oplichtende kleuren op verschillende postzegels geportretteerd. Op woensdag 15 oktober – tijdens de openingsdag van het Amsterdam Dance Event (ADE) – ontvangen zij uit handen van PostNL-CEO Herna Verhagen hun eerste eigen postzegels.

In de DJ Mag Top 100 stonden in 2013 al deze dj’s in de top 10. Het ADE trekt jaarlijks ruim 300.000 festivalbezoekers, waarbij tweeduizend dj’s in tachtig clubs en andere locaties optreden. “PostNL staat middenin de samenleving. Wij brengen dus graag postzegels uit die aansluiten bij ieders belevingswereld. We zijn er trots op dat we nu tijdens het Amsterdam Dance Event deze dancehelden mogen eren”, aldus Herna Verhagen.

Na het scannen van de postzegels met de Cee app zijn vijf fragmenten van recente tracks te beluisteren, van elke dj één. De postzegels zijn vanaf 6 oktober te koop bij alle Bruna-winkels en via Collect Club van PostNL.

bron: http://www.postnl.nl/