Xerxes tekent labeldeal

04-10-2014 @ 16:41

De nieuwste Nederlandse YouTube sensatie Xerxes heeft een labeldeal getekend bij Cloud 9 Music. Xerxes plaatste zijn eerste zelf geproduceerde track ‘Jij bent van mij’ op zijn YouTube-kanaal waarmee hij al vanaf 2010 regelmatig vooral covers plaatst van pop en R&b songs. Met zijn eigen track trok hij onmiddellijk de aandacht van verschillende radiostations waaronder FunX en Juize FM.

Jij bent van mij’ behaalde de #1 positie in de FunX- chart, waarop het radiostation de nog onbekende artiest bombardeerde tot FunX Talent. Dit onverwachte succes bleef niet onopgemerkt en Xerxes werd benaderd door verschillende labels. Uiteindelijk viel zijn keuze op Cloud 9 Music.

Xerxes (Amsterdam, 1993) is de artiestennaam van Khashayar Xerxes Naseri. Hij kwam ter wereld in een muzikale familie. Zijn Perzische ouders stimuleerden hem van jongs af aan zich met muziek bezig te houden. Samen met zijn goede vriend en producer Oliver De La Rosa maakte hij zijn eerste eigen track en  ‘Jij bent van mij’ is daarvan het resultaat . Xerxes wil zich voornamelijk richten op Nederlandse zouk-nummers, maar daarbij zal hij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke mix in zijn muziek.

De track is al meer dan 162.000 keer beluisterd via YouTube

https://www.facebook.com/xerxesnaseri

http://www.xerxesnaseri.com/

https://twitter.com/xerxesnaseri

downloadlink single