Voorverkoop derde editie Where The Wild Things Are van start

09-10-2014 @ 20:48

Na twee geslaagde edities vindt het driedaagse festival Where the Wild Things Are volgend jaar opnieuw plaats, in het weekend van 6 t/m 8 maart in Center Parcs de Eemhof, Zeewolde. De eerste namen van het programma zijn bekend gemaakt, evenals de nieuwe website. 

De eerste twaalf acts zijn aangekondigd voor de derde editie van WTWTA. Ondanks het feit dat Fink's eerste single in 2000 uitkwam, is zijn meest recente single 'Looking Too Closely' zijn grootste hit tot nu toe, en zijn headlinerpositie gerechtvaardigd. Jungle is een van de absolute doorbraakacts van 2014: hun debuut, die je kan omschreven als midtempo 70's funk, is genomineerd voor de Britse Mercury Prize. Ook doorgebroken dit jaar: het Belgische Oscar and the Wolf. Sinds zij dromerige, electronische invloeden aan hun melancholische indiepop toevoegden, verkochten ze vrijwel iedere zaal in de Lage Landen uit. De Britse mannen van The Black Tambourines brengen met hun titelloze debuut breed grijnzende rock & roll naar de Eemhof. Landgenoot Lola Colt staat daarentegen garant voor een show vol psychedelische postpunk met onverwachte instrumenten en visuals. Van eigen bodem zijn Akwasi, Dekmantel Soundsystem, Bombay Show Pig, Gallowstreet,The Black Cult, Radio Noet Noet en Disco Dolly Soundsystem van de partij.

Where the Wild Things Are weekender is Nederlands enige festival met drie dagen en nachten lang alternatieve muziek in een bungalowpark. De line-up bestaat uit rammelende gitaren, avontuurlijke popmuziek en indie electronica, uitgebalanceerd en uitdagend. Maar er is meer dan alleen muziek: films, bowlen, een muzikale speurtocht door het park (Lucy’s Wijsje), pubquiz, literatuur op onverwachte locaties, een tropisch zwembad, feestjes van onder andere 22Tracks, Disco Dolly, Noisey en tal van andere randprogrammering.

De eerste bevestigingen van Where the Wild Things Are Weekender 2015;
Fink (UK)
Jungle (UK)
Oscar and the Wolf (BE)
Dekmantel Soundsystem (NL)
Akwasi (NL)
Bombay Show Pig (NL)
Lola Colt (UK)
The Black Tambourines (UK)
Gallowstreet (NL)
The Black Cult (NL)
Disco Dolly Soundsystem (NL)
Radio Noet Noet (NL)

WHERE THE WILD THINGS ARE WEEKENDER

Vrijdag 6 t/m zondag 8 maart 2015 - Center Parcs de Eemhof, Zeewolde

www.wtwta.nl

Voor dit festival koop je geen losse kaarten, maar boek je een bungalow inclusief toegang tot het festival. Prijzen variëren van €179,- en €219,- per persoon, afhankelijk van het type bungalow.

De bungalows met vroegboekkorting voor WTWTA 2015 zijn uitverkocht. De reguliere kaartverkoop is per direct gestart. Je boekt een bungalow bij Center Parcs via www.centerparcs.nl/wtwta of telefonisch via 0900 – 660 660 0 (€0,50 p.m.).