Russell Peters 24 april 2015 in Ahoy Rotterdam

26-11-2014 @ 16:38

Russell Peters, Canada’s beste stand-up comedy export product, komt op vrijdag 24 april 2015 naar Ahoy Rotterdam in het kader van zijn ‘Almost Famous World Tour’. Het is de tweede keer dat Peters Nederland aandoet met een solo-show. In 2013 stond hij in een uitverkochte HMH en nu is het Sportpaleis van Ahoy het podium voor de volledig nieuwe show van de ‘bijna-wereldberoemde’ komiek. 

Wereldwijde erkenning
In zijn thuisland Canada verkocht Peters als eerste comedian maar liefst vier keer het immense Toronto’s Air Centre uit. Sindsdien ontkomen alle grote stadions en zalen in de wereld niet meer aan zijn scherpe grappen. Het Sydney Opera House, Madison Square Garden in New York, The Nokia Theatre in LA en The Hammersmith Apollo en O2 Arena in Londen waren voor de optredens van Peters allen tot de nok toe gevuld met comedyliefhebbers. Ook in India, het land waar zijn roots liggen, en in het Midden-Oosten is Peters zeer geliefd. En nu is het Rotterdamse Ahoy aan de beurt om te schudden op haar grondvesten van het lachen.

Recordbrekende comedian
Peters zit al 25 jaar in het vak en voert inmiddels vele ranglijsten aan. Het aantal views op zijn Youtube-video’s en fans via social media zijn duizelingwekkend, evenals het aantal verkochte DVD’s. Hij brak vele records met het in een mum van tijd uitverkopen van zijn shows. Niet voor niets stond hij tot driemaal toe bovenaan de Forbes list of Top Earning Comedians.

De Canadese komiek weet steevast de lachers op zijn hand te krijgen met afwisseling tussen interactie met het publiek en verhalen over onderwerpen als ‘dating’, onbegrijpelijke banen, telefooncellen en ook kunnen al zijn favoriete bevolkingsgroepen er zeker van zijn dat zij op komische wijze een enorme spiegel voorgehouden zullen krijgen.

De kaartverkoop start vrijdag 28 november om 10.00 uur. De toegangsprijzen variëren van € 35,- tot € 45,- p.p. excl. servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ticketmaster.nl (0900 – 300 12 50 - € 0,60 p/m) of via de Kassa van Ahoy. Het aanvangstijdstip van de show in Ahoy Rotterdam is 20.00 uur.

Russell PetersAlmost Famous World Tour

Vrijdag 24 april 2014

Locatie: Ahoy Rotterdam

Aanvang: 20.00 uur (deuren geopend om 18.30 uur)

Ticketprijzen: € 35,- / € 39,- / € 42,- / € 45,- (exclusief servicekosten)

www.russellpeters.com