Marco Borsato overhandigt eerste exemplaar soundbook 'Let's Dance' aan Humberto Tan

29-11-2014 @ 12:17

Het eerste exemplaar van het soundbook Humberto Tan Let’s Dance – Mijn Dance Classics is 27 november tijdens de ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 door Marco Borsato uitgereikt aan Humberto Tan. Let’s Dance is vanaf 29 november verkrijgbaar.

In Let’s Dance – Mijn Dance Classics, dat is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck, vertelt Tan aan de hand van diverse, niet eerder opgetekende anekdotes welke muziek hem in de loop der jaren heeft beïnvloed. Deze verhalen en de 80 persoonlijk geselecteerde tracks geven een uniek en swingend beeld van deze muzikale duizendpoot. Tan maakt eveneens ruimte voor de muzikale gasten uit RTL Late Night en geeft zijn persoonlijke ‘helden’ een podium. Umberto Tan: “Om die reden heb ik van iemand als Luther Vandross meer tracks op het soundbook gezet. Die man heeft zulke fantastische songs gemaakt.”. “Let’s Dance is een muzikaal feest voor iedereen met een voorliefde voor disco, soul en dance. Iedereen met een liefde voor muziek en een liefde voor dans. Iedereen met een beetje ‘groove’ in zijn donder.

Humberto Tan Let’s Dance – Mijn Dance Classics wordt uitgebracht door Universal Music in samenwerking met uitgeverij Luitingh-Sijthoff en is vanaf 29 november verkrijgbaar.

https://twitter.com/humbertotan

https://www.facebook.com/pages/Humberto-Tan