DJ Sandro Silva tekent bij Ace Agency

20-01-2015 @ 18:52

Vanaf vandaag maakt één van Nederlands veelbelovende talentvolle DJ/Producers Sandro Silva deel uit van Ace Agency. Sandro Silva’s talent is al op jonge leeftijd onder de aandacht gevallen bij iconen uit de internationale dancescène. Zo was Mixmash icon Laidback Luke één van de eersten die Sandro Silva onder zijn hoede nam.

Naast Laidback Luke is Sandro ook onder de aandacht gevallen bij een ander icoon uit de dance-scène, nl. Zedd. Hij heeft Sandro meegenomen tijdens zijn ‘Clarity’ tour door Mexico eind 2013, nadat hij zichzelf al had bewezen tijdens optredens op de welbekende ‘F**k Me I’m Famous’ feesten van David Guetta op Ibiza. Hierna volgden optredens op grote festivals zoals Tomorrowland, TomorrowWorld, Ultra in Miami, UME en Escape from Wonderland.

Het begon allemaal met ‘Epic’, Sandro's track samen met Quintino, die uitgebracht is op het Musical Freedom label. De track zorgde voor maar liefst 15 miljoen views op YouTube en is wereldwijd groots ontvangen. Binnen de kortste tijd stond ‘Epic’ in verschillende hitlijsten, ontving het de platinum status in Nederland en goud in België.

2015 is nog maar net begonnen, maar nu al veelbelovend voor deze jonge talentvolle DJ/Producer. Every dance floor needs a Silva lining! 

http://www.sandrosilva.tv/

https://www.facebook.com/OfficialSandroSilva

http://www.aceagency.com/