Eerste namen bekend voor Vestrock Junior

20-02-2015 @ 21:34

Zondag 7 juni 2015 is de festivalweide van VESTROCK het terrein voor kinderen! VESTROCK JUNIOR wordt wederom een unieke en onvergetelijke belevenis voor kinderen en hun ouder(s), verzorger(s), opa's en oma's. Een speciale festivaldag, waarmee ook de jongere bezoekers een echte festivalbeleving kunnen meemaken. Op deze dag wordt niet alleen gedanst op de lekkerste muziek uit Nederland en België, maar kunnen kinderen ook een echt college volgen in de Vestrock University, is er bijzonder jeugdtheater en kunnen kinderen in de meet & greet hun grootste helden van dichtbij meemaken. Het programma start rond 14:00 uur en duurt tot 21.00 uur. De juniordag van VESTROCK is in 2015 verplaatst van de vrijdag naar de zondag om nog meer kinderen de gelegenheid te geven Vestrock Junior te bezoeken.

We zijn er trots op de eerste namen bekend te maken:

Op 7 juni 2015 staat MAINSTREET op Vestrock Junior. Met miljoenen views op YouTube, uitverkochte clubshows en uitermate actieve fans (de Mainiacs) is dit zonder twijfel dé boyband van dit moment.
YES-R is niet alleen de neef van Ali B, maar ook nog eens rapper, acteur en presentator, bekend van hits als Onbereikbaar en televisieprogramma's als Gek Op Jou.
Bijzonder trots zijn we ook op de komst van KINDEREN VOOR KINDEREN. Ze trekken uitverkochte zalen met hun theatervoorstelling Waanzinnig Gedroomd waarmee zij hun 35-jarig bestaan vieren. Voor Vestrock Junior maken zij een speciale festivalbewerking, een sing-along feest waarbij iedereen bekende hits als Op Een Onbewoond Eiland en Waanzinnig Gedroomd zal meezingen.
Ook staat NIELSON op 7 juni 2015 op het Eiland in de Buitenvest. Na zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter scoorde hij met de hit Beauty & The Brains. Na vele awardnominaties en succesvolle festivalshows had hij recent in België ook nog eens een nummer 1 hit met Sexy Als Ik Dans.
Voor de allerkleinsten is er bovendien de theatershow van BRANDWEERMAN SAM LIVE, Piekepolder op Stelten, met uiteraard een meet & greet.
En tenslotte is er de komst van FREEK VONK. Freek kan als geen ander kinderen enthousiast maken voor het dierenrijk en wie weet wordt hij wel vergezeld door één van zijn exotische huisdieren.

Voor VESTROCK op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni werden recentelijk de eerste namen aangekondigd, ANOUK, SHOWTEK, WILLOW, TOUT VA BIEN en FATHERSON. Komende maanden zullen nog tientallen acts, zowel voor VESTROCK als voor VESTROCK JUNIOR, bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.

Vestrock vindt plaats op het prachtige eiland in het hart van het centrum in Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland. De sfeer is heel gemoedelijk, intiem en kleinschalig, dus het aantal beschikbare tickets is beperkt.
Vestrock Junior maakt deel uit van het festival Vestrock dat voorafgaand plaatsvindt, op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015. Vestrock Junior wordt nu voor de 5e keer georganiseerd en was alle voorgaande jaren volledig uitverkocht. De prijs in de voorverkoop van VESTROCK JUNIOR is € 17,50 en kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Vestrock besteedt veel aandacht aan om het festival zo kindvriendelijk mogelijk te maken, zo wordt op het terrein gezorgd voor een speciale plaats om kinderen te verschonen.

vestrock.nl