Programma Pinguins in Paradiso 2015 compleet!

27-02-2015 @ 14:47

Met de toevoeging van drie akoestische acts is het programma compleet van het crowdfund festival dat Pinguinradio organiseert op 4 april in Paradiso. De nieuwe namen zijn zangeres Sue The Night (solo), winnaar van de Grote Prijs van Nederland, singer-songwriter Charl Delemarre en zanger-verhalenverteller Jaap Boots.

Eerder hebben Blood Red Shoes (UK), De Staat (NL), Lonely The Brave (UK), July Talk (CAN) PAUW (NL), Nothing But Thieves (UK) en Paceshifters (NL) hun komst naar Paradiso bevestigd.
Kaarten voor het festival a € 25,- zijn verkrijgbaar via Pinguinradio.com, Paradiso, Concerto en Ticketmaster.

Pinguinradio is een particulier initiatief dat financieel gedragen wordt door sponsors en luisteraars. Pinguins in Paradiso is een van de activiteiten, die de zender organiseert om fondsen te werven. Het is de tweede keer dat Pinguins in Paradiso wordt gehouden. In 2014 waren er optredens van o.a. Birth Of Joy, Catfish & The Bottlemen en Mister & Mississippi.

Pinguinradio richt zich op liefhebbers van indie en alternatieve popmuziek en is in dat marktsegment het best beluisterde webradiostation van Europa (bron: shoutcast). Met uitzondering van een aantal doelgroepprogramma's in het weekend zendt Pinguinradio.com non stop muziek uit. Het radiostation trekt maandelijks meer dan 200 duizend unieke luisteraars, het aantal 'streamstarts', de keren dat er op Pinguinradio wordt afgestemd ligt boven de 2 miljoen (bron: shoutcast).
Pinguin Radio zit ook in het ITV pakket van KPN en is zo in 1,5 miljoen huishoudens te ontvangen via de kabel.

Pinguinradio.com