Crosby, Stills & Nash op 24 september van Concertgebouw verplaatst naar HMH

04-03-2015 @ 20:33

aangepast bericht: Crosby, Stills & Nash hebben de data voor hun Europese tour dit najaar aangekondigd. De tour trapt af in Londen op 12 september en eindigt 11 oktober in Olso. Op 24 september zal de band i.p.v. het geplande concert in het Concertgebouw nu geven in de HMH in Amsterdam geven. Tijdens deze tour worden zowel nieuwe songs als de all-time favorites gespeeld.  

Voorafgaand aan deze tour speelt de band een serie exclusieve concerten aan boord van Cunard's Flagship, de Queen Mary 2, tijdens haar vaart over de Atlantische Oceaan tussen 4 en 11 september.
Tijdens de tour spelen Crosby, Stills & Nash nummers uit hun rijke oeuvre, en ook komen nieuwe nummers van elk individueel bandlid voorbij. CSN wordt ook deze tour begeleid door hun backing band, bestaande uit: Shane Fontayne (gitaar), Russ Kunkel (drums), Kevin McCormick (bas), James Raymond (keyboards), en Todd Caldwell (orgel)
Zoals elke tour doneert CSN 1$ per verkocht ticket aan een goed doel.

Het is alweer meer dan 45 jaar geleden dat CSN voor het eerst samenkwam in Laurel Canyon, en vervolgens hun eerste concert ooit als trio speelde, tijdens het legendarische Woodstock festival. De verdere samenwerking tussen de bandleden kenmerkt zich als één van de meest invloedrijke en standvastige in de muziekgeschiedenis.
David Crosby, Stephen Stills, en Graham Nash zijn alle drie twee keer toegevoegd aan de Hall Of Fame; één keer met Crosby, Stills & Nash en één keer met respectievelijk uit de band waar ze ook in speelden; The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies. Ook staan ze alledrie in de Songwriter's Hall of Fame geëerd voor CSN als groep, maar ook als solo artiest.

Let op, in de HMH is alles met zitplaatsen.

An Evening With Crosby, Stills & Nash

Donderdag 24 september 2015, HMH Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur; Entree 72 (excl servicekosten)
Staanplaatsen met beperkt aantal zitplaatsen. Vrije plaatskeuze.

http://www.crosbystillsnash.com/

https://www.facebook.com/CSN.official