Ace Agency tekent Chocolate Puma wereldwijd

22-03-2015 @ 20:29

Ace Agency heeft aangekodigd dat Chocolate Puma nu wereldwijd vertegenwoordigd wordt door hen. Na een samenwerking van bijna twee jaar voor de boekingen in Nederland en België, wordt dit nu uitgebreid voor de gehele wereld.

Zki en Dobre, Jark Prongo, The Good Men of Gaston Steenkist en René ter Horst, dat zijn de heren van Chocolate Puma. Met een carriere die al meer dan 20 jaar duurt, ruim 200 releases en ontelbare remixes telt, is dit duo van grote waarde binnen de internationale dancescene.

Bekend van 'Give it Up' begin jaren '90, toen nog bekend als The Good Men, later als Chocolate Puma met de bekende release 'I Wanna Be U', die #6 in de UK singles chart bereikte. In mei 2014 verscheen de hit 'Step Back' die door internationale radiozenders als Kiss FM, Radio 1xtra en Mistajam is gedraaid en 'I Can't Understand' met Firebeatz die #1 Beatport heeft behaald.

Chocolate Puma weet altijd voorop te lopen in de dance scene en het publiek altijd te vermaken met hun energieke set waar op gedanst moet worden! 

Tijdens de Winter Music Conference tussen 24 en 28 maart in Miami staan 8 optrredens gepland met o.a. Bob Sinclar.

http://chocolatepuma.com/

https://www.facebook.com/ChocolatePumaOfficial