Live CD Sjors van der Panne in Het Concertgebouw

01-05-2015 @ 16:23

Zanger Sjors van der Panne presenteert op 7 mei zijn nieuwe album ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’. Het eerste exemplaar wordt bij aanvang van zijn zesde uitverkochte concert in Het Concertgebouw uitgereikt door Albert Verlinde.

Sjors van der Panne viel het afgelopen seizoen op bij The Voice of Holland. Hij werd in deze talentenjacht tweede door het zingen van uitsluitend Nederlandstalige klassiekers van artiesten als Frank Boeijen en Jacques Brel. Het leverde hem een uitnodiging op van Het Concertgebouw, waar hij in februari en maart maar liefst vijf keer heeft opgetreden in een uitverkochte Kleine Zaal. Het leidde tot 2 extra concerten in mei én tot het live album ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’.

Sjors van der Panne: “Deze cd is de kroon op een geweldige tijd, die begon met mijn deelname aan The Voice. Na tien jaar optreden in kleine zaaltjes en voor weinig publiek, mocht ik daar mijn favoriete Nederlandstalige nummers zingen voor heel Nederland. Daarna volgden fantastische avonden in Het Concertgebouw. Toen ik de opnames daarvan terughoorde, wist ik het zeker: dit wil ik heel snel uitbrengen!

Het eerste exemplaar wordt aan Sjors van der Panne uitgereikt door Albert Verlinde. Sjors: “Albert was bij onze ontmoeting bij RTL Boulevard meteen erg enthousiast. Hij heeft net als ik veel respect voor de grote artiesten in ons land. Als theaterproducent heeft hij er velen geëerd met mooie voorstellingen. Ik eer ook mijn helden, maar dan door hun klassiekers te zingen.

Het album ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’ van Sjors van der Panne is vanaf 8 mei te bestellen via www.sjorsvanderpanne.nl en via de downloadplatforms. De concerten op 7 en 9 mei zijn uitverkocht.

www.sjorsvanderpanne.nl

https://www.facebook.com/SjorsVanDerPanne