Armin van Buuren een keer presentator Top 40 op Radio 538

01-05-2015 @ 18:09

Op vrijdag 8 mei is DJ Armin van Buuren te horen als Top 40-presentator op Radio 538. Dat hebben Jeroen Nieuwenhuize en Armin van Buuren bekendgemaakt tijdens de uitzending van het radioprogramma. Van Buuren’s nieuwe single met Mr. Probz genaamd ‘Another You’ is daarnaast door het radiostation tot ‘Alarmschijf’ voor aankomende week gekozen. 

Armin van Buuren is de allereerste Dance-artiest die zich mengt in de presentatie van de radioshow, die in 2009 werd onderscheiden met een Marconi Award voor het beste Nederlandse radioprogramma van dat jaar. De dj en producer zal samen met Jeroen Nieuwenhuize op 8 mei vanaf 14.00 tot 18.00 de Top 40 presenteren, waarin wekelijks de populairste tracks van het moment aan bod komen.

Armin van Buuren: ‘Al 14 jaar maak ik met veel plezier mijn eigen radioshow ‘A State of Trance’, maar de kans die ik heb gekregen om daarnaast een keer de Top 40 mede te presenteren met Jeroen doet mijn hart echt sneller kloppen! Ik heb een grote passie voor radio en kijk enorm uit naar 8 mei!’

Jeroen Nieuwenhuize, presentator Top 40: “Radio maken is passie en de Top 40 is voor mij het vlaggenschip onder radioprogramma’s. Armin is opgegroeid met de Top 40-lijst in zijn hand en is al jaren bevlogen radiomaker bij Radio 538. Het lijkt mij waanzinnig om onze passie een keer te bundelen en daarom tellen we volgende week vrijdag samen af naar de nummer 1.

De presentatie van de Top 40 valt samen met de release van Armin van Buuren’s nieuwe single met Mr. Probz, ‘Another You’. De track is al een exclusieve periode op Spotify te beluisteren en binnen een week al meer dan 4 miljoen keer beluisterd. Vanaf 8 mei is de single beschikbaar via alle muziek download-en streamingservices.