Da' ya' think I'm sexy? De nieuwe commercial van Remia

08-06-2015 @ 11:40

De Britse rockzanger, Rod Stewart, bekend om zijn rauwe bluesy stem speelt samen met de succesvolle Nederlandse DJ Afrojack in de nieuwe commercial van Remia.
Binnen het thema “The original, remixed” worden de vernieuwde feestsauzen van Remia geintroduceerd en is de hitsong “Da’ ya’ think I’m sexy” (in 1978 een wereldhit) van Rod Stewart door Afrojack geremixed.

Remia is altijd op zoek naar vernieuwing en innovatie op het schap, de vernieuwde feestsauzen zijn hier een goed voorbeeld van. De Remia feestsauzen passen perfect bij consumenten die wel houden van een feestje en met wie kan dat beter dan met DJ Afrojack. Aangezien Remia in 2012 al heeft samengewerkt met Afrojack was de link snel gelegd. Het idee werd geboren om de restyling van de feestsauzen te koppelen aan de remix van de hitsong van de befaamde feestganger, Rod Stewart.

De hitsong “Da’ ya’ think I’m sexy” van Rod Stewart zit als een rode draad in de nieuwe feestsauzen commercial van Remia. Afrojack maakt zijn entree op een poolparty van een Beverly Hills mansion. Op de achtergrond speelt “Da’ ya’ think I’m sexy” en het feestje begint langzaam op gang te komen. Als het refrein ingezet wordt, zien we dat ook Rod Stewart aanwezig is op dit feest en hij wordt door de gastvrouw enthousiast ontvangen. Afrojack ontdekt de vernieuwde feestsauzen van Remia bij de barbecue en is blij verrast, hij kijkt om naar Rod Stewart en krijgt een idee! Wat Remia kan met de feestsauzen, kan Afrojack ook… Hij neemt plaats achter de draaitafel en maakt spontaan een remix van de hit “Da’ ya’ think I’m sexy”, een nieuwe hit is geboren! Rod Stewart danst mee op de beat.

http://www.rodstewart.com/

http://afrojack.com/

http://www.remia.nl/