Hans Teeuwen met cabaretshow op het hoofdpodium van Lowlands

01-03-2016 @ 19:45

Hans Teeuwen staat met zijn nieuwe cabaretshow Echte Rancune op het hoofdpodium van Lowlands. De 24ste editie van het festival vindt plaats van 19 t/m 21 augustus op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen.

Tijdens Lowlands staat Hans Teeuwen met zijn nieuwe cabaretshow Echte Rancune op de planken van het gigantische hoofdpodium in de Alpha-tent. Twee weken geleden werd al bekend dat de gevierde cabaretier in 2016 terugkeert naar het theater voor zijn eerste programma in vijf jaar. De kaartverkoop voor deze ruim 40 shows in Nederland en België gaat als een speer. Met zijn vorige tour rond de show Spiksplinter in 2011 kreeg de scherpschutter met de botte bijl de Heineken Music Hall met gemak acht keer achter elkaar vol.

Zijn nieuwe show belooft een Teeuwen in ouderwetse vorm: een set boordevol karaktermoord op belangrijke koppen boven het maaiveld en openhartige een-op-eengesprekken over Teeuwens eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Voor zover je een-op-een kunt gaan met twintigduizend man in een afgeladen Alpha dan...

A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE 2016
19 + 20 + 21 augustus 2016
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
www.lowlands.nl

De voorverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl
Festivalticket (3 dagen festival + camping + pendelbus): €175,- excl. servicekosten
Groepsticket (10x 3 dagen festival + camping + pendelbus): €1.650 excl. servicekosten
Parkeerticket: €15,- incl. servicekosten. €25,- aan de poort