Lisanne Spaander tekent contract na succesvol optreden bij Symphonica In Rosso.

07-03-2016 @ 14:58

Na de release van de single ‘Vechtersbaas’ in 2015, tekende Lisanne Spaander na haar optreden bij Symphonica in Rosso een contract bij Cornelis Music vanwege haar debuutalbum dat op 28 mei zal verschijnen. Nadat Lisanne via De Staatsloterij een grote wens in vervulling zag gaan, het opnemen van ‘Vechtersbaas’ in een echte studio met live muzikanten, bleef zij ondanks haar ziekte gewoon doorgaan met het schrijven van liedjes.

Middels crowdfunding haalde zij voldoende geld op om nog meer songs op te gaan nemen en zo is het album getiteld “Mijn Strijd” alweer een droom die in vervulling lijkt te gaan voor Lisanne.

Naast eigen liedjes zal Lisanne ook een duet opnemen met Jeroen van der Boom. De fotoshoot voor de cover was in handen van niemand minder dan Marco Borsato die in Lisanne een bijzonder talent ziet. Hij nodigde haar zelfs uit om met haar nummer Vechtersbaas de succesvolle reeks Symphonica in Rosso concerten af te sluiten.

Je bent geweldig en wat was het een bijzondere avond, je stond daar zo goed stoer zelfverzekerd en krachtig en tegelijk intens mooi en kwetsbaar en zo zo zo onvoorstelbaar knap! Bedankt dat je er was en hebt laten zien waar toe je instaat kunt zijn als je vecht voor je zelf. Je bent een echte vechtersbaas Tot snel lieve mooie Lisanne Xxx…” aldus Marco Borsato via een facebook bericht.

https://www.facebook.com/vechtersbaas/

https://twitter.com/lisannespaander